Tech Specs

Wat gaat er in het maken van elk Circle apparaat, vraagt u? Een heleboel goede dingen. We zijn trots op Circle en enthousiast om elk stuk van intelligentie dat in deze briljante apparaten gaat te delen.

Koop €119

Simpel.

Circle is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd. Net uit de doos, staat Circle op zichzelf als een kunstwerk. Een prachtig product dat naadloos in uw huis past, klaar om aan het werk te gaan voor uw gezin.

Circle — Simpel.

Slim.

Koppelt draadloos met uw router met onmiddelijke apparaatherkenning. Geen software per apparaat of maandelijks abonnement vereist. Geen ingewikkelde reeks stappen. Alleen een iOS-app en dat is het.

Circle — Slim.

Veilig.

Circle is ontzettend veilig. Het maakt gebruik van end-to-end encryptie voor uw data zodat het veilig is. Circle heeft ook een batterij binnenin zodat hij niet zomaar uitgezet kan worden door een van de kinderen. Jep, we hebben overal aan gedacht (:

Circle — Veilig.

Details

Circle schematics.
 • Gewicht & Afmetingen
  Product Breedte: 3.25"
  Product Diepte: 3.25"
  Product Hoogte: 3.25"
  Product Gewicht: 1.25 lbs
 • Connectiviteit
  2.4GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
  Bedraad 10/100 Ethernet
  SSL Encrypted
 • Voeding & Batterij
  100-240v stroomvoorziening
  Herlaadbare lithium-ion battery
  Laadt via USB
 • Software Vereisten
  Een iOS apparaat (iPhone, iPad, iPod Touch)
  iOS 8 of later of Android apparaat
  (Jelly Bean of later)
Our Secret Sauce

Ons geheim ingrediënt.

Dus welk ingrediënt zorgt er voor dat Circle zo naadloos werkt? Nou, Circle maakt gebruik van een techniek genaamd “ARP spoofing”, wat zorgwekkend klinkt, toch? En dat klopt, ARP spoofing kan gebruikt worden door “black hats” om netwerkbeveiliging in gevaar te brengen. Maar deze techniek kan ook gebruikt worden voor goede dingen, zoals met Circle. Circle gebruikt ARP spoofing om automatisch al het netwerkverkeer te monitoren, zonder dat daar speciale configuratie voor nodig is. Best wel cool hè?!

Leer meer

We houden van privacy.

Ons unieke aspect van Circle is dat al uw data leeft op het apparaat. Dat betekent dat al uw browsegeschiedenis van uw gezin opgeslagen blijft op de Circle en niet ergens in de cloud rondzwerft. We verkopen deze data niet, we minen het niet; sterker nog, we hebben er niet eens toegang toe afgezien van het doorsturen naar uw iOS app. Circle is trots op in volledige overeenstemming te zijn met de COPPA standaarden. Het is uw data, het zou van u moeten zijn.

Circle — We houden van privacy

Hoe het werkt.

Circle is geen router, maar koppelt wel draadloos met die van u. Circle is ontworpen om met een enkel netwerk te werken en alle requests van alle apparaten in het huis te beheren. Vanaf dat punt spelen de instellingen van de gebruiker een rol. Als een request is toegestaan, gaat al het netwerkverkeer direct vanaf het thuisnetwerk naar het apparaat. Gastnetwerken en subnetwerken van uw thuisnetwerk zijn hier niet bovenop beheerd.

Controleer de compatibiliteit van uw router

Circle — Hoe het werkt

60Mbps of meer?

Heb je een snelle verbinding nodig? Gebruik Circles Ethernet kabel om deze direct in uw router te pluggen. Op deze manier kan Circle zijn werk doen zonder dingen te vertragen.

Circle met snelle verbindingen

Gebouwd met tieners in het achterhoofd.

Maakt u zich zorgen dat de Circle ontkoppeld zal worden? Geen zorgen. Circle heeft een batterij. Konden ze hem niet gewoon weghalen uit huis? Of hem simpelweg uitzetten? Not zonder hier direct een notificatie van te krijgen. Zoals u ziet, hebben we u ingedekt ouders.

Circle — Gebouwd met tieners in het achterhoofd

Koop een Circle vandaag. Slechts €119. Waar wacht je nog op (:

Koop €119

Buy Now

Circle Go

Beheer overal mobiele apparaten met Circle Go™.

Leer meer