Insights — Circle met Disney

Krijg Inzicht

Circle Inzichten geeft u de mogelijkheid om online tijd van vandaag, afgelopen week of zelfs afgelopen maand te vergelijken. U kunt zelfs zien waaraan u het meeste tijd verspilt.

Circle — Krijg een compleet beeld van alle apparaten

Een compleet beeld van alle apparaten.

Een beeld krijgen van hoeveel tijd besteedt wordt en waar is behoorlijk lastig met het aantal apparaten in huis. Circle neemt alle tijd die online besteedt is van alle apparaten die bij een gebruiker horen en geeft een compleet beeld.

In een oogopslag.

Neem snel een kijkje waar uw kinderen de meeste tijd besteden zonder URLs te moeten tellen of tijdstempels te checken.

Circle — Compleet beeld

Compleet beeld of met vergrootglas.

Bekijk welke apps, platforms en categorieën uw kinderen het meest bezoeken. U kunt zelfs een vergrootglas pakken om te kijken welke top 5 websites regelmatig worden bezocht per categorie.

Circle — Inzichten voor Categorieën en Platforms

Gisteren, vandaag en meer!

Circle laat niet alleen maar online activiteiten zien van een enkele dag. Met Inzichten biedt Circle een hele reeks van zichtbaarheid, waardoor ouders een kijk kunnen nemen op hoe de tijd deze week is besteed ten opzichte van die er voor of zelfs deze maand ten opzichte van de maand er voor.

Circle — Bekijk verschillende periodes

Bekijk de details.

Circle voegt tal van detail toe met een browsegeschiedenis, samengevoegd van alle apparaten die van uw kind zijn. U kunt zelfs bekijken welke sites gefilterd zijn in een bepaalde periode.

Circle — Bekijk browsegeschiedenis

Koop een Circle vandaag. Slechts €119. Waar wacht je nog op (:

Koop €119

Buy Now

Circle Go

Beheer overal mobiele apparaten met Circle Go™.

Leer meer