Filter — Circle met Disney

Filter Content

Stel individuele filter niveaus in voor elk gezinslid wat hun leeftijd en interesses matched. Doe dit eenmalig en dit zal nu voor al hun apparaten gelden.

Circle — Filter levels

Makkelijke leeftijdsrestricties.

Circle biedt ouders de optie om 4 leeftijdsrestricties in te stellen. Deze filters hebben standaard instellingen op maat gemaakt voor die leeftijdsgroep, maar kan eenvoudig en snel aangepast worden.

Apps & platforms.

Circle stelt u ook in staat om eenvoudig te filteren op populaire Apps en Platforms. Elk filter niveau is standaard de meest populaire voor die leeftijdsgroep.

Circle — Filter apps en platforms

Een web voor elke leeftijd.

Circle heeft een enorme database van websites en verdeelt deze in eenvoudig te begrijpen categorieën. Voel je vrij om filter niveaus aan te passen om zo aan de behoefte van je kind te voldoen.

Circle — Een web voor elke leeftijd

Kindveilig.

Uw kinderen zouden nooit expliciete inhoud bedoeld voor volwassenen mogen zien. Dit regelt Circle allemaal voor u. Wanneer een profiel op alles behalve "Volwassene" staat, zullen de slechte dingen niet eens opdagen als een optie om aan te zetten en wordt handig gefilterd door Circle.

Kindveilig met Circle

Internet à la carte.

Wil je verder gaan? Circle stelt u in staat om aangepaste filters in te stellen voor individuele websites. U kunt deze toevoegen aan de filterlijst, of hem toestaan zelfs als deze categorie uit staat.

Aangepaste filters met Circle

Blokkeer advertenties.

Ja, Circle kan ook advertenties blokkeren. Wilt u nooit meer een advertentie zien, zet Blokkeer Advertenties aan in uw filter instellingen en Circle zal voorkomen dat bijna elke advertentie niet meer op uw apparaat verschijnt.

Blokkeer advertenties met Circle

Een veiliger manier van zoeken.

Circle kan standaard Googles Safe Search gebruiken, hierdoor worden alle ongepaste websites en afbeeldingen gefilterd uit de zoekresultaten.

Circle — Een veiliger manier van zoeken

Koop een Circle vandaag. Slechts €119. Waar wacht je nog op (:

Koop €119

Buy Now

Circle Go

Beheer overal mobiele apparaten met Circle Go™.

Leer meer