Ontmoet Circle - Internet. Opnieuw uitgedacht.

Internet. Opnieuw uitgedacht.

Beheer alle apparaten die verbonden zijn met uw huis. Met Circle kunnen ouders content filteren, schermtijd limiteren en een bedtijd voor elk afzonderlijk apparaat instellen.

Beschikbaar in de App Store  Beschikbaar in Google Play

Circle in huis
Een Circle apparaat in huis

Hoe het werkt

Circle verbindt draadloos met het Wi-Fi in huis en stelt u in staat elk apparaat te beheren op uw netwerk. Door gebruik te maken van de Circle app, kunnen gezinnen unieke profielen aanmaken voor elk familielid. Vanuit hier, hebben kinderen een met internet verbonden ervaring speciaal op maat gemaakt voor hen.

Tijdslimieten zetten was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe zou het zijn als u uw kind nooit meer hoeft te vragen om van Facebook af te gaan en hun huiswerk te maken? Stelt u voor dat Netflix of Youtube een beperkte tijd hebben-onafhankelijk van welk apparaat uw kind gebruikt.

Time Limits

TijdsLimieten

Zet dagelijkse tijdslimieten voor elk familielid over elke app, platform of categorie naar keuze. Met TijdsLimieten kunt u instellen hoeveel tijd uw kinderen spenderen op elk gegeven platform en zet zelfs een totale maximale tijd die ze online mogen zijn op een dag.

Leer meer over TijdsLimieten

Time Limits Detail

Zeg “welterusten” apparaten.

Ouders, u kent het wel. Apparaten en bedtijd gaan niet samen. Wat als het 's nachts online surfen verleden tijd was? Stelt u voor dat uw kind en hun apparaat dezelfde bedtijd deelde. Met BedTijd, moeten apparaten nu zelfs toegeven.

BedTime

BedTijd

Creeër een BedTijd voor elk familielid en hun apparaten. Zet simpelweg een BedTijd, wanneer de apparaten loskoppelen van internet, en een waaktijd, voor wanneer de apparaten weer gaan koppelen met internet.

Leer meer over BedTijd

BedTime Detail

Het web ontworpen voor elke leeftijd.

Wat voor de een oké lijkt, hoeft niet op te gaan voor de ander. Met Circle, kunt u als ouder gemoedsrust hebben wetende dat uw kinderen een verbonden ervaring hebben die ontworpen is voor hen.

Filter

Filters

Stel individuele filterniveaus in voor elk afzonderlijk familielid. Circle heeft 4 vooraf ingestelde niveaus en stelt u in staat platform, app en categorie aan te passen. Stel een filter in die past bij de leeftijd en interesses van elk familielid, zodat alle ongepaste inhoud zal worden gefiltert.

Leer meer over Filters

Filter Detail

Ouderschap komt nu met een pauzeknop.

Etenstijd. Familietijd. “Omdat-ik-het-gezegd-heb” tijd. Wat de situatie ook mag zijn, ouders kunnen nu werkelijk het internet op pauze zetten. Beëindig het heen en weer eens en voor altijd met de kracht om een sterke suggestie (knipoog) voor wat spontane familietijd te doen.

Pauzeer het internet

Pauzeer het internet

Met de druk op een knop, kunt u het internet op Pauze zetten, alle toegang tot een specifiek apparaat blokkeren, individueel, of het complete huis.

Leer mee over Pauze

Pauze Details

Op de hoogte blijven is eenvoudiger dan u denkt.

Laten we eerlijk zijn: U heeft geen idee wat uw kinderen online uitspoken. Wat als u kon zien welke apps en platformen uw kind het meest gebruikt? Nog beter, wat als u deze inzichten kon gebruiken en een gesprek met uw kinderen beginnen?

Insights

Inzichten

Houd in de gaten waar uw familie hun tijd besteed-per platform, category en website. Met Inzichten, kunt u de totale tijd online zien en waar, hetzij per dag, week of maand!

Leer meer over Inzichten

Insights Detail

Extra functies

 • Blokkeer Advertenties
  Geïrriteerd door internet advertenties? Circle kan advertenties voor elke gebruiker of apparaat blokkeren.
 • Safe Search
  Circle gebruikt automatisch Google Safe Search, om explicite inhoud van hun resultaten te verwijderen.
 • Elk Apparaat
  Of het nou een tablet, smartphone of gaming console is, Circle kent elk apparaat dat verbonden is met uw Wi-Fi.
 • Gast Apparaten
  Circle herkent zelfs gasten die verbinden met uw Wi-Fi. Hun apparaat wordt automatisch geplaatst in het Thuis profiel.
 • Onbeheerd
  Circle geeft u ook de mogelijkheid om een apparaat of profiel niet te beheren met behulp van de Circle app.
 • Notificaties
  Ontvang push notificaties wanneer een familielid een tijdslimiet bereikt of wanneer een new apparaat met uw netwerk verbindt.
Disney + Circle

Circle biedt gezinnen Disney entertainment dat ouders vertrouwen en waar de kinderen van houden. U krijgt toegang tot Disney video's, blogs, GIF, memes, emojis, muziek, games, personages en nog veel meer hebben, allen door gebruk van MyCircle. Laten we beginnen!

Leer meer over MyCircle


Koop een Circle vandaag. Slechts €119. Waar wacht je nog op (:

Koop €119

Buy Now

Circle Go

Beheer overal mobiele apparaten met Circle Go™.

Leer meer